Модель Олена Омович, яку називають Українською Кардашьян, показала голе фото з душу.

Популярну київську модель Олену Омович в мережі охрестили "українською Кардашьян". Вона відома як б'юті-блогер, що зробила серію пластичних операцій, змінивши форму носа, збільшивши губи, груди та сідниці.

Омович обожнює епатувати публіку відвертими фото. Майже під кожним її знімком в соцмережах фоловери пишуть критичні коментарі, однак при цьому модель зібрала у своєму Instagram мільйонну аудиторію та не втомлюється щодня показувати своє тіло, залюбки оголюючись на камеру.

Як російська скандальна прима Волочкова не може жити без вульгарних шпагатів, так і українська "Кардашьян" Омович маніакально оголюється на публіку.

Варто зазначити що це захоплення не пройшло даремно для Омович. Недавно вона потрапила до лікарні через запалення нирок і пообіцяла цього року більше не оголюватись посеред вулиці.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Однак, її обіцянок надовго не вистарчило, і Олена Омович нещодавно епатувала львівську публіку своїм оголенням на балконі готелю в центрі міста. Показавши львів'янам голу дупу, вона вирішила не зупинятись лише на них.

Цього разу Омович виклала в Instagram фото, на якому постала голою і мокрою під душем. Модель позувала на камеру спиною, вибравши ракурс, який водночас демонструє і груди і сідниці.

"Missed me? (Сумував за мною?)", - підписала фото Омович.

Отримавши добрячого прочухана минулого разу від хейтерів, модель тепер вимкнула можливість коментувати фотографію.

Олена Омович, фото: Instagram
Олена Омович, фото: Instagram

Нагадаємо, українська Кардашьян Омович показала Львову голу дупу

Як повідомляв портал Знай.ua, в мережі показали, який вигляд мала Олена Омович до пластики

Також Знай.ua писав, українська Кардашьян вийшла на вулицю без білизни