17 грудня дружина президента України Олена Зеленська обговорила з міністром закордонних справ Дмитром Кулебою та українськими послами національні досягнення та спільні цілі у розвитку культурної дипломатії.

Про це перша леді країни написала на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

"За цей рік ми запустили сім аудіогідів у всесвітньо відомих музеях світу, спланували запуск ще трьох до кінця грудня та шести в наступному році. Будемо наполегливо працювати, щоб на мапі світу ставало дедалі більше архітектурних пам’яток, де лунала б рідна українська мова" - заявила Зеленська.

Тим часом у коментарях під постом дружини Володимира Зеленського люди масово просять допомогти дівчинці Маші. Відомо, що дитині, якій немає й року, повинні зробити укол Zolgensma від СМА 1 типу (спінальна м'язова атрофія). Такий укол обійдеться простій родині з Чернівців у 17 мільйонів гривень або 600 тисяч доларів.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Ось що потрібно обговорювати і кому допомагати", "Врятуйте життя дитині", "Допоможіть малятку вижити. Збираємо всією країною а то і світом!!!! 😭 Нам потрібна ваша підтримка", - коментують користувачі соцмережі.

скріншот

скріншот

Нагадавши, Олена Зеленська відвоювала в Кабміні правильне харчування в школах: вже з 1 січня.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленська пообіцяла людям з інвалідністю альбом: "Всі рішення".

Також портал Знай.uа писав, що Олена Зеленська не пішла з "Кварталу 95" через президентство чоловіка.