Першокласниця пішла проти закону через свого улюбленця: "замінувала" школу заради кота

В Одесі першокласниця так хотіла піти додому, щоб пограти зі своїм котом, що аж "замінувала" свою школу. В результаті дитячих пустощів були евакуйовані з навчального закладу понад 400 осіб. Подія сталася сьогодні, 17 грудня, в Суворовському районі Одеси.

Кіт, кадр з відео
Кіт, кадр з відео

Путін нахамив Зеленському через Донбас: ЗСУ варто бути напоготові

Путін поклав всю відповідальність на українську сторону. На його думку, всі глави держав приходили з гаслом припинення війни на Донбасі, об'єднання країни і відновленням відносин з Росією, але потім відмовлялися від цього під тиском "націоналістичних" сил" — мовляв, у них "не вистачає мужності" на це.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Володимир Путін, фото YouTube
Володимир Путін, фото YouTube

В Україні до кінця року зростуть ціни на продукти: що подорожчає найбільше

Національний Банк України прогнозує зростання споживчих цін до кінця 2020 року. Як повідомляється, споживчі ціни в листопаді зросли на 1,3% в порівнянні з жовтнем і на 3,8% — в річному вимірі, і до кінця року інфляція продовжить прискорюватися.

Продукти в супермаркеті, кадр з відео
Продукти в супермаркеті, кадр з відео

У посольстві ледь не влаштували пожежу на Різдво: "Вдалося врятувати"

Керівник адміністрації Посольства Німеччини в Києві розповів про найнезвичайніше Різдво у своєму житті. Виявляється, іноді і традиційне святкування Різдва може стати серйозним викликом. Сім'я вийшла на післяобідню прогулянку з собакою, залишивши в духовці готуватися печеня. Однак, після повернення додому їх чекала несподіванка.

Кондратюк накинувся на міністра Шкарлета, пригадав плагіат: "Знаєш, що таке совість?"

Верховна Рада затвердила в.о. міністра освіти і науки Сергія Шкарлета на посаду міністра, незважаючи на рекомендації профільного комітету. "За" призначення проголосували 226 нардепів. На цю новину негативно відреагував український телеведучий, продюсер і шоумен Ігор Кондратюк.

Сергій Шкарлет, фото з сайту МОН
Сергій Шкарлет, фото з сайту МОН