Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не надто часто ділиться зі своїми шанувальниками публікаціями в соціальній мережі Instagram.

Однак, час від часу на сторінці хореографа все ж з'являються нові фото. Нещодавно Влад Яма розміщував дуже милі кадри, на якому зображений в оточенні красивих породистих собак на Хрещатику в Києві, а зараз він показав себе під час тренування в спортивному залі і заговорив про слабкість.

"Є у мене одна слабкість. Ну ладно, може і не одна, але про інших - іншим разом. Коли в Америці ми вперше потрапили в правильний аутлет, я мало не збожеволів. З одягу для життя я купив не дуже багато. Але в спортивному відділі відірвався на повну-так, що для цих покупок довелося купити окрему валізу. І так-майже кожен раз!", - поділився танцюрист.

А потім додав, що в українській столиці йому теж складно пройти повз якісний спортивний одяг. Влад Яма відзначив одну фірму і на другій фотографії показав маску з колекції цього бренду. "Сидить просто ідеально. Хочу і Вам подарувати таку ж!", - розповів журі танцювального шоу і в кінці додав умови розіграшу.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Нагадаємо, Влад Яма випадково захопився і залишив красуню-дружину без улюбленої смакоти: цей погляд безцінний

Як повідомляв "Знай.ua", Влад Яма всерйоз задумався про поповнення в родині: "Яку взяти?"

Знай.ua писав, дружина Влада Ями прикрила розкішне тіло лише черепашкою: судді "Танців з зірками" пощастило