Популярний український гуморист, резидент студії "Квартал 95" і головний Лисий комік України Євген Кошовий останнім часом частенько радує своїх шанувальників новими фото і відео в соціальній мережі Instagram.

З 30 листопада гуморист перебував на самоізоляції, так як у нього підтвердився COVID-19, потім ділився накипілим через фейкові розіграші, на які ведуться люди, а зараз Євген опублікував в Stories два забавних відео.
Вони були зроблені його дружиною Ксенією Кошовою, яка закінчила Московську балетну школу і танцює в балеті Олени Коляденко, і займається особистим брендом дитячого одягу. На відеозаписі Жінка тримає в руках маленьку миленьку собачку, яка з напівзакритими очима облизує їй руку.
"Підтримав собачку", - написав Кошовий у підписі до публікації і був зображений наслідуючи тварині, облизуючи свою кінцівку з напівзакритими очима. Ксенію це дуже розсмішило, тому за кадром можна почути її тихий сміх

А до цього, сидячи на самоізоляції, Євген розважався з тримером в носі, так як робити вдома було практично нічого.

Нагадаємо, "Навіщо нам лікарні?": Кошовий розкрив "рот народу" і нокаутував українців

Як повідомляв "Знай.ua", друг Зеленського Кошовий розповів про останні гроші, втрачених через розлучення

Знай.ua писав, Кошовий "поплутав" близьких, застигли як укопані: "Ви мене навіщо?"

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще