Молода дружина беззмінного ведучого шоу "Холостячка" і "Холостяк" Григорія Решетника Христина нещодавно стала мамою втретє. Так, 28 листопада на світ з'явився маленький хлопчик на ім'я Олександр.

Багатодітний тато Решетник не перестає радіти маленькому диву і буквально не випускає його з рук. Свою велику любов до новонародженого сина Телезірка в черговий раз показав багатотисячній аудиторії в Instagram.

Не так давно Григорій розмістив на своїй сторінці в соцмережі дуже зворушливу фотографію, на якій тримає на руках маленького Сашу.

" Моя ніжність і слабкість, мій крихітний янголятко😘", - підписав знімок Решетник.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Ну що за милотаа", "Мімі, це так мило🤗", " Гриша, Ви приклад, всім чоловікам! Україна пишається вами ❤️❤️❤️", " Центр Всесвіту в надійних руках у тата!☝️☝️☝️🤗🤗🤗", "Щасливий тато", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Варто відзначити, що Григорій Решетник також виховує з дружиною Христиною двох чудових синів – Івана і Діму.

Нагадавши, дружина Решетника з " Холостячки "вразила ідеальною фігурою відразу після пологів:"відьмочка".

Як повідомляв портал Знай.иа, раніше сім'я учасника Григорія Решетника знялася в кліпі куми Дзідзьо Ольги Цибульської.

Також портал Знай.иа писав, що дружина Решетника не могла народити, поки чоловік не повернувся з Холостячки:"Гриша був на нервах".