Нагадаємо нашим читачам, що в Україні реформа поліції пройшла кілька років тому - замість міліції з'явилися копи. Окрім нової форми і нових машин, схоже, з'являються і нові традиції.
Поліція вирішила ламати стереотипи про себе, і в першу чергу у свідомості дітей. Копи презентували серію невеликих, але важливих порад, які допоможуть дітям сформувати позитивну думку про співробітників поліції, а також захистити себе за потреби.
Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби Національної поліції України в мережі Instagram.

Публікація Нацполіції, скріншот: Instagram
Публікація Нацполіції, скріншот: Instagram

"Шановні батьки, будь ласка, забудьте фразу "Не будеш слухатися, поліцейський тебе забере". Давайте разом вивчимо нову "якщо ти відчуваєш, що тобі загрожує небезпека, звернися до поліцейського". Сьогодні в сторіс буде коротка інструкція для дітей. Зберігайте собі, розповідайте дітям. Давайте зробимо їх дитинство безпечним і щасливим разом.", - звертаються українські поліцейські.

Ось, що пропонують співробітники Нацполіції:

Публікація Нацполіції, скріншот: Instagram
Публікація Нацполіції, скріншот: Instagram

Також варто нагадати нашим читачам, що в Одесі першокласниця так хотіла піти додому, щоб пограти зі своїм котом, що аж "замінувала" свою школу. В результаті дитячих пустощів було евакуйовано з навчального закладу понад 400 осіб.
Подія сталася, 17 грудня, в Суворовському районі Одеси. Там 6-річна дівчинка "замінувала" школу. Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще