Популярна українська акторка, зірка "Кріпосної" Ксенія Мішина є головною героїнею довгоочікуваного шоу під назвою "Холостячка".

Зараз вся країна спостерігає, як 31-річна знаменитість будує відносини з чоловіками, які завоювали її симпатію протягом двох місяців. Вже зараз можна подивитися фінал, в якому Ксенія вибирає переможця між Олексієм Тригубенко і Олександром Еллертом.

Так, нещодавно Ксенія Мішина розмістила в своїх Insta Stories дуже зворушливий знімок, на якому зображений її 8-річний син Платон. Хлопчик сидить за столом у популярній мережі ресторанів фаст-фуду McDonald’s. Син "Холостячки" з великим задоволенням їсть бургер, поки його фотографує на телефон зіркова мама.

Платон, скріншот Insta Stories Ксенії Мішиної

Як відомо, перед фіналом проект покинув радіоведучий і друг Олександра Еллерта – Андрій Рибак. У 7 випуску чоловік зізнався Ксенії, що на нього чекає інша дівчина на ім'я Аліна. Він нібито їй пообіцяв, що піде до фіналу, проте чоловік закохався в "Холостячку". Акторка заявила, що не зможе будувати відносини у брехні, і залишила Андрія без троянди.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Ксенія Мішина і Андрій Рибак, скріншот з відео
Ксенія Мішина і Андрій Рибак, скріншот з відео

Раніше ми писали про те, що Ксенія Мішина відверто заговорила про свій вибір у фіналі "Холостячки".

Нагадавши, фаворит "Холостячки" зробив Мішиній пропозицію за крок до фіналу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ксенія Мішина розговорилася з 12-річною донькою фіналіста Олександра Еллерта.

Також портал Знай.uа писав, що з'явилося ексклюзивне відео, як "Холостячка" Ксенія Мішина обговорює фіналіста за спиною.