Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль у соцмережі Instagram. І регулярно бере участь в різних проектах, в тому числі і в "Танцях з зірками".

Нещодавно 36-річна виконавиця хітів "Королева ночі" і "Нічна жриця" порадувала багатомільйонну армію шанувальників новою публікацією в Insta Stories. Так, артистка попросила підписників підтримати всі її проекти "донатами" в Facebook.

"Facebook нарешті в умовах карантину випустив нове оновлення для монетизації контенту. І під моїми відео з'явилися "зірочки" – це донати, які може відправити кожен мій підписник і підтримати проект, кліп та багато іншого. Завдяки вашій підтримці я створюватиму ще більш круті та якісні програми, кліпи, концертні номери. Буде ще більше відео, більше влогів, марафонів, готування, "Васадулів", ще більше зіркових гостей "Полявидения" та інших моїх інтернет шоу", - розповіла Полякова.

Оля Полякова, скріншот Insta Stories

Оля Полякова, скріншот Insta Stories

Популярні новини зараз
Пенсія зросте і без індексації: стареньким пообіцяли доплачувати майже 1000 грн "ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Оля Полякова, скріншот Insta Stories

Раніше ми писали про те, що ненафарбована Оля Полякова розповіла про свої операції: "Носа собі відрізала".

Нагадавши, раніше Оля Полякова без макіяжу розповіла, яким буде новорічний концерт: "Не вимикати до третьої ночі!"

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова несподівано покликала Нікітюк на Холостячку: "За одного вошивого чоловічка".

Також портал Знай.uа писав, що "королева ночі" Оля Полякова отримала нову нагороду за "танець": "Знову всіх зробила".