Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль у соцмережі Instagram. І регулярно бере участь в різних проектах, в тому числі і в "Танцях з зірками".

Нещодавно 36-річна виконавиця хітів "Королева ночі" і "Нічна жриця" порадувала багатомільйонну армію шанувальників новою публікацією в Insta Stories. Так, артистка попросила підписників підтримати всі її проекти "донатами" в Facebook.

"Facebook нарешті в умовах карантину випустив нове оновлення для монетизації контенту. І під моїми відео з'явилися "зірочки" – це донати, які може відправити кожен мій підписник і підтримати проект, кліп та багато іншого. Завдяки вашій підтримці я створюватиму ще більш круті та якісні програми, кліпи, концертні номери. Буде ще більше відео, більше влогів, марафонів, готування, "Васадулів", ще більше зіркових гостей "Полявидения" та інших моїх інтернет шоу", - розповіла Полякова.

Оля Полякова, скріншот Insta Stories

Оля Полякова, скріншот Insta Stories

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Оля Полякова, скріншот Insta Stories

Раніше ми писали про те, що ненафарбована Оля Полякова розповіла про свої операції: "Носа собі відрізала".

Нагадавши, раніше Оля Полякова без макіяжу розповіла, яким буде новорічний концерт: "Не вимикати до третьої ночі!"

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова несподівано покликала Нікітюк на Холостячку: "За одного вошивого чоловічка".

Також портал Знай.uа писав, що "королева ночі" Оля Полякова отримала нову нагороду за "танець": "Знову всіх зробила".