Популярна українська акторка, зірка "Кріпосної" Ксенія Мішина є головною героїнею довгоочікуваного шоу під назвою "Холостячка".

Вся країна спостерігає, як 31-річна знаменитість будує відносини з чоловіками, які завоювали її симпатію протягом двох місяців. Вже зараз можна подивитися фінал, в якому Ксенія вибирає переможця між Олексієм Тригубенко і Олександром Еллертом.

У 9 випуску "Холостячка" познайомила обранців зі своїм рідним батьком Олександром, який приїхав з Криму заради важливої події.

"Тато висловив свою думку щодо учасників. Чи згодні ви з його висновками про чоловіків, які він озвучив Ксенії? 1 - так, 2 - ніДолучайтеся до обговорення в коментарях👇", - йдеться в публікації на офіційній сторінці проекту в Instagram.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Так, батько Мішиної навчив Олексія керувати маленьким літаком, а з Олександром вирішив відправитися на риболовлю з алкоголем і оселедцем. З кожним з претендентів на серце доньки чоловік відверто поговорив на тему відносин і сім'ї.

Варто відзначити, що тато акторки виявився дуже строгою і складною людиною, у якого були претензії до кожного з претендентів на серце доньки.

Він влаштував Еллерту провокацію і запропонував йому випити алкоголь за компанію, знаючи, що Ксенія не вживає спиртне. І фіналіст прийняв виклик, незважаючи на невдоволення "Холостячки".

"Енергія у нього б'є через край. Я думаю, що тобі якраз це і подобається. Він не буде такий же податливий, як Льоша. Хочеш щось будувати – бери Льошу. Хочеш брати готове, вже з негативними результатами, але більш цікаве – тут Саня виграє Льошу", - порадив Ксенії батько.

Чоловік висловив надію, що його донька зробить правильний вибір, який приведе її до сімейного щастя.

Раніше ми писали про те, що Ксенія Мішина відверто заговорила про свій вибір у фіналі "Холостячки".

Нагадаємо, фаворит "Холостячки" зробив Мішиній пропозицію за крок до фіналу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ксенія Мішина розговорилася з 12-річною донькою фіналіста Олександра Еллерта.

Також портал Знай.uа писав, що з'явилося ексклюзивне відео, як "Холостячка" Ксенія Мішина обговорює фіналіста за спиною.