Популярна українська акторка, зірка "Кріпосної" Ксенія Мішина є головною героїнею довгоочікуваного шоу під назвою "Холостячка".

Вся країна спостерігала, як 31-річна знаменитість будувала відносини з чоловіками, які завоювали її симпатію протягом двох місяців. У п'ятницю, 18 грудня, відбувся довгоочікуваний фінал, в якому Ксенія обирала переможця між Олексієм Тригубенком та Олександром Еллертом.

Олександр Еллерт, скріншот з відео
Олександр Еллерт, скріншот з відео

Олексій Тригубенко, скріншот з відео
Олексій Тригубенко, скріншот з відео

І Олександр, і Олексій зізналися Ксенії в коханні і попросили у неї руку та серце. Так, під час останньої церемонії "Холостячка" в білосніжному вбранні "нареченої" прийняла пропозицію від Еллерта.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Поки ти тут стояв і міркував, де твоє кохання, я зрозуміла, де знаходиться моє. Воно зараз сидить поряд зі мною і дуже сильно хвилюється. Я тебе теж кохаю. І так, я згодна!" - відповіла взаємністю Ксенія.

Олександр Еллерт, скріншот з відео
Олександр Еллерт, скріншот з відео

"Я бачу, як сильно ти любиш, але мені дуже боляче, що я не можу відповісти взаємністю. Я не можу прийняти твою пропозицію", - сказала Ксенія Мішина Олексію Тригубенку.

Чоловік побажав кохання та щастя "Холостячці", якщо вона буде з його суперником.

"Далі я працюватиму, я не планую ніяких зустрічей та побачень. Мабуть, це не моє, мені якось не щастить. Напевно, комусь щастить у коханні, а комусь в іншому місці", - заявив Фіналіст.

Олексій Тригубенко, скріншот з відео
Олексій Тригубенко, скріншот з відео

Як далі розвивалися стосунки парочки після проекту, а також як склалася доля Тригубенка та інших учасників – дізнаєтеся наступної п'ятниці о 19:00 в пост-шоу "Холостячка. Життя після проекту".

Раніше ми писали про те, що батько "Холостячки" висловився про претендентів на серце доньки. Чоловік висловив надію, що вибір Ксенії приведе її до сімейного щастя.

Нагадаємо, Ксенія Мішина відверто заговорила про свій вибір у фіналі "Холостячки".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ксенія Мішина розговорилася з 12-річною донькою фіналіста Олександра Еллерта.

Також портал Знай.uа писав, що фіналіст затягнув "Холостячку" в джакузі: "За першу оголену хвилину з тобою".