Йен Армстронг - американський боєць змішаного стилю (ММА). Стало відомо, що він пішов з життя від COVID - 19 уві сні.

Його приятель зазначив почалися проблеми з диханням у спортсмена і викликав швидку допомогу. Однак, коли бригада прибула на місце, 32-річний американець був уже мертвий. Смерть настала на тлі зараження COVID-19, на думку лікарів. Про це повідомляє Metro.

Медики повідомили, що спортсмен помер ще до виклику швидкої допомоги, а звуки, які друг Армстронга прийняв за утруднене дихання, видавало вже мертве тіло. Коронавірус і пневмонія були діагностовані у американського бійця ще в листопаді і тоді він звернувся до своїх фоловерів в соціальних мережах з застереженням.

Тоді він розповів про те, що ніколи ще не відчував проблем зі здоров'ям, адже завжди займався спортом. Це стосується і ММА, і бодібілдингу. Однак від зараження коронавірусом навіть він виявився не застрахований.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Через COVID-19 раніше, в липні, стало відомо про смерть ще однієї спортсменки — 17-річної філіппінської футболістки Аліани Батісти.

Нагадаємо, помер письменник Джон ле Карре, Класик шпигунського жанру. Причиною смерті письменника є нетривала хвороба, яка не пов'язана з коронавірусом. Сім'я автора пояснила, що він хворів на пневмонію.

Як повідомляв "Знай.ua", Львів "пригрів" сина легендарного лікаря, який помер від коронавірусу: "Нам такі потрібні!"

Знай.ua писав, коронавірус зупинив серце світила науки, ужгородці сумують: "Вічна пам'ять". Протягом декількох тижнів викладач боровся з коронавірусною інфекцією, проте, на жаль, хвороба виявилася сильнішою.