МОЗ заборонило українцям насолоджуватися салом, але краще б цього не відбувалося: "Зупинити наступ..."

У мережі вже розгорілися палкі суперечки через нову публікацію МОЗ про те, що українцям потрібно нібито скоротити споживання сала у раціоні. На такі "лафхаки" від медиків реагують не тільки жартами, а й реальними претензіями.

Максим Степанов, скріншот YouTube
Максим Степанов, скріншот YouTube

Глава МОЗ Степанов назвав дату кінця пандемії в Україні: "Відразу будемо..."

Глава українського МОЗ Максим Степанов вважає, що пандемія коронавірусної інфекції covid-19 у світі піде на спад у квітні 2021 року. Цьому сприятиме масова вакцинація населення та отримання імунітету людьми, які вже перехворіли на китайський вірус.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Лариса Ніцой, facebook.com/nitsoi.larysa
Лариса Ніцой, facebook.com/nitsoi.larysa

Ніцой блискавкою обрушилася на інцидент зі школярем і російською піснею в День святого Миколая: "Неадекватна..."

Скандально відома українська дитяча письменниця Лариса Ніцой, яка в останні кілька років активно виступає з вельми радикальними пропозиціями щодо українізації всього що тільки можна, розповіла своїм слухачам і читачам дуже тривожну історію. Так, інцидент стався в місті Глухів (Сумська область). Тут в одній зі шкіл повністю скасували свято святого Миколая через те, що учень відмовився співати на святі пісню російською мовою. Тепер же, за словами Ніцой, в цьому навчальному закладі відбувається реальне цькування сім'ї хлопчика.
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт, фото: Instagram
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт, фото: Instagram
У п'ятницю, 18 грудня, відбувся довгоочікуваний фінал шоу "Холостячка", в якому зірка "Кріпосної" Ксенія Мішина вибирала переможця між Олексієм Тригубенко і Олександром Еллертом. Актриса в сукні "нареченої" прийняла пропозицію руки і серця від сценариста "Кварталу 95".

Вакцина від covid-19, скріншот відео
Вакцина від covid-19, скріншот відео

Великий виробник вакцини від Covid-19 позбувся 400 тисяч доз: "Ці дрібниці не впливають на загальну ситуацію"

Moderna Inc. довелося відмовитися від 400 тисяч доз експериментальної вакцини від COVID - 19 через проблеми з фільтрацією.