Вчора, 19 грудня, святкувався День святителя Миколая і до цього дня біля офісу Глави держави було відтворено святкове містечко для дітей і дорослих.

На новорічній ялинці були запалені святкові вогні, а гостей вітали з наступаючими святами, виконавши "Щедрик". Сам Володимир Зеленський відвідав Банкову зі своєю дружиною Оленою і нагадав, що площа біля ВП вже другий рік поспіль дарує українцям свято.

Фото: Офіс Президента
Фото: Офіс Президента

"Новорічні свята-це можливість провести більше часу в сімейному колі. Сподіваюся, що святкове містечко на Банковій стане однією з улюблених локацій киян і гостей міста для прогулянки з сім'єю", – заявив Володимир Зеленський під час відкриття майданчика. А ось Олена Зеленська ділилася історією створення іграшок, якими прикрашена Центральна ялинка - вони намальовані дітьми з особливими освітніми потребами.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Українці ж по-різному відреагували на подібний захід і присутність президентського сімейства на ньому. "Мої рідненькі я вірю в вас здоров'я щастя благополуччя", "Класснющіе! Дивишся і посміхаєшся", "Земляки так тримати.Фарта Вам.Щиро Хороший!!!", "Приємно бачити Вас з дружиною біля ялинки, як казка, вам теж щасливого очікування свята", "Серйозно? Глава уряду під час пандемії закликає громадян товпитися сім'ями на площі?", "Володя, не слухай злі язики. Легко бути розумним, коли тобі не треба приймати рішення", "А як же карантин і маски?", - писали користувачі в коментарях до публікацій в Instagram.

Фото: Офіс Президента
Фото: Офіс Президента

Подібні коментарі також можна знайти і під відповідною публікацією президента в соціальній мережі Facebook.

Нагадаємо, у Києві на Софіївській площі загорілася головна ялинка

Як повідомляв "Знай.ua", секретарка Зеленського Мендель заговорила про тяжкість долі: "Проти власної волі"

Знай.ua писав, в "ОПі" Зеленського горить ялинка! Президент з дружиною подарували українцям незабутнє видовище