Президент України Володимир Зеленський, який до того, як зайняв найвищий пост в країні, був доволі успішним актором. Зеленський зібрав навколо себе велику команду людей з найрізноманітніших сфер. Велика машина гумору, представлена студією "Квартал 95", продовжує працювати і сьогодні.

Президент ніколи не приховував, що хоче побудувати в Україні щось у стилі американського Голлівуду. Однак з'ясувалося, що Зеленський виношує плани стосовно будівництва в Україні великого парку розваг "Діснейленд".

Про це стало відомо завдяки заявам Володимира Зеленського, які він озвучив журналістам авторитетного американського видання The New York Times.

Діснейленд, фото: GettyImages
Діснейленд, фото: GettyImages

"Я хотів би побудувати Голлівуд в Україні, я вважаю, що це круто. В Європі є дуже непогані майданчики - в Празі, в Угорщині. Повірте, Україна також багата і має всі шанси на те, щоб тут був подібний майданчик", - заявив Володимир Зеленський.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Голлівуд, фото: GettyImages
Голлівуд, фото: GettyImages

Глава держави додав, що для цього в країні прийняли закон про "рібейти". Рекламні або інші види зйомок, за його словами, теж хороший напрямок. Також Зеленський додав, що хотів би створити в Україні "Діснейленд".

"Дуже хотів би. Я дійсно вважаю, що наші діти заслуговують на це. А ось дозволити собі летіти до Сполучених Штатів Америки або до Парижу можуть далеко не всі. Мені здається, планів багато", - підкреслив президент України.

Раніше повідомляли, Зеленський здогадався, чому політики критикують його опитування: "Дурні і неосвічені".

Як повідомляв Знай.uа, кличте Зеленського! Українські татки пішли війною на матерів - "Функція запліднювати".

Знай.uа писав, у Києві хочуть побудувати Діснейленд, Кличку вже відправили документ.