Тіна Кароль здивувала прощальним зверненням: "Знайти і заспокоїтись"

Українська співачка Тіна Кароль поділилася загадковим постом на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм". У публікації можна почути фрагмент з пісенної трилогії "Найти своих" з останнього однойменного альбому. Перед ним звучить шум натовпу — можна припустити, що це запис з живого виступу Кароль.

Тіна Кароль, фото Instagram
Тіна Кароль, фото Instagram

СБУ "загубила" 9 кг кокаїну, знайдених в Одеському порту: у когось буде свято

Державна митна служба України і Служба безпеки України вчора, 19 грудня, поділилися інформацією про те, що була попереджена контрабанда в Євросоюз у кількості понад 40 кілограмів кокаїну з Південної Америки. Однак між двома публікаціями є невелика різниця в кількості 9 кг наркотику. Адже ДМСУ повідомляє про виявлені 54 кілограми речовини, а СБУ - 45 кг.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Українським пенсіонерам під ялинку: як у 2021 році зміняться суми головних виплат

В Україні в 2021 році ситуація з мінімальними пенсіями змінюватимуться в різкому форматі. Уряд анонсував надбавку до мінімальної пенсії у розмірі 400 гривень. Вже у квітні наступного року на українців чекатиме індексація пенсій. Про це стало відомо завдяки заяві міністра соціальної політики України Марини Лазебної.

Пенсіонери, фото: кадр з відео
Пенсіонери, фото: кадр з відео

Обранця Холостячки Мішиної Еллерта після феєричного фіналу застукали в обіймах незнайомки

У п'ятницю, 18 грудня, відбувся довгоочікуваний фінал шоу "Холостячка", в якому зірка "Кріпосна" Ксенія Мішина вибирала переможця між Олексієм Тригубенко і Олександром Еллертом. Актриса зробила вибір, зізналася в коханні і прийняла пропозицію руки і серця від сценариста "Квартал 95" Еллерта.

Олександр Еллерт, фото: Instagram
Олександр Еллерт, фото: Instagram

Коронавірус мутував і став на 70% небезпечнішим: офіційна заява уряду

Поки світ живе в страху перед коронавірусом Covid-19, про нього приходять все більш тривожні новини. Так, прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон написав у своєму офіційному Twitter-акаунті про те, що з'явилася нова мутація вірусу. Згідно з повідомленням Джонсона, новий коронавірусний штам може бути на 70% заразніше первинної "версії" інфекції.

Лікарняна палата, скріншот з відео
Лікарняна палата, скріншот з відео