Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість відверто зізналася, що розлучилася з чоловіком, російським бізнесменом Олександром Комковим, через менш ніж рік подружнього життя, а тепер все частіше показує, як проводить вільний від роботи час.

Так, артистка прогулялася вечірнім Києвом разом з рідними і близькими, відправившись оцінити головну новорічну ялинку країни на Софіївській площі. Красуня виставила жартівливе відео, на якому спочатку продемонструвала прикрашену ялинку зблизька, а після "випадково" засвітилася в кадрі з солодкою вафлею в руках і паперовим стаканчиком чаю.

Аліна Гросу, instagram.com/alina_grosu/

Аліна вже не могла дочекатися моменту, коли зможе скоріше відкусити хоча б шматочок від ласощів, не приховуючи справжнього дитячого захоплення. При цьому стрункій фігурі Гросу можуть позаздрити багато дівчат, не дивлячись на те, що дівчина любить "грішити" такими калорійними продуктами і не приховує цього.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"У будь-якій незрозумілій ситуації...

Аліна-справжня🤪"

Фолловери не пройшли повз: "🙏🏻🎆🎆🎆🎆🎄🕊🎆🎆🎆🎆🎆 справжня сяюча зірочка", " яка ти красива.", "Ласун👏 👍 😉", " Вау!!! Яка краса!".