Українська акторка Ксенія Мішина, яку всі знають за серіалом "Кріпосна", на всю країну будувала любовні стосунки в реаліті-шоу каналу СТБ "Холостячка".

Як відомо, на фіналі проекту 31-річна знаменитість погодилася вийти заміж за автора-сценариста "Квартал 95" Олександра Еллерта.

У своїх Insta Stories Мішина подякувала тим глядачам, які підтримали її вибір.

"Я вам хочу подякувати і сказати велике вам дякую за ваші коментарі, за ваші реакції, за вашу величезну підтримку, яку я отримую в директ. На жаль, я не можу кожному відповідати, але кожне повідомлення я читаю і відповідаю на ментальному, енергетичному рівні. Посилаю вам всім кохання, вдячність, ніжність, промінчики добра і всього-всього на світі! Я завжди з вами, ви завжди зі мною. І мені шалено від цього приємно. Я раніше взагалі не розуміла, що може бути така величезна підтримка в соцмережах. Це взагалі окремий світ, за який я вам дякую", - написала колишня "Холостячка".

Ксенія Мішина, скріншот Insta Stories

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, раніше колишня "Холостячка"Ксенія Мішина розповіла нюанси пост-шоу: "Історія добігає кінця".

Як повідомляв портал Знай.uа, Григорій Решетник після фіналу розмістив спільний знімок з фіналістом Олексієм Тригубенком. У підписі до фото ведучий пообіцяв шанувальникам проекту скинути мобільний номер бізнесмена, але за однієї умови.

Також портал Знай.uа писав, що ведучий "Холостячки" Григорій Решетник заінтригував напередодні пост-шоу: "Ксенія не готова до відносин".