Популярна українська акторка, зірка серіалу "Кріпосна" Ксенія Мішина, яка на всю країну будувала любовні стосунки в реаліті-шоу каналу СТБ "Холостячка", поділилася в Insta Stories зворушливою фотографією з мамою.

Ксенія ніжно привітала свою матір Наталію з днем народження і зазначила, що вона "найкраща матуся і бабуся".

Так, на одному з опублікованих фото жінка позує зі своїм 8-річним онуком Платоном і з величезним букетом красивих квітів. Ймовірно, знімки були зроблені нещодавно під час приїзду Наталії до Києва з Севастополя, де народилася її зіркова донька.

"Моя найулюбленіша, приголомшлива, ніжна, красива, найкраща матуся і бабуся, з днем народження. Ми любимо тебе шалено!! Дякую тобі за все", - зворушливо підписала фотографії Мішина.

Мама і син Ксенії Мішиної, скріншот Insta Stories

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як відомо, на фіналі проекту "Холостячка" 31-річна знаменитість погодилася вийти заміж за автора-сценариста "Квартал 95" Олександра Еллерта. Чи вдалося парі побудувати міцні стосунки – дізнаєтеся в пост-шоу "Холостячка. Життя після проекту" завтра о 19:00.

Нагадаємо, раніше Ксенія Мішина обговорила з шанувальниками відносини на основі матеріальної вигоди: "Так бомбануло".

Як повідомляв портал Знай.uа, переможець "Холостячки" Олександр Еллерт запалив у Харкові з відомою реперкою Alyona Alyona: "Бусінка качає".

Також портал Знай.uа писав, що колишня "Холостячка" Мішина звернулася до глядачів напередодні пост-шоу: "Я взагалі не розуміла".