Автор-сценарист творчої студії " Квартал 95 "Олександр Еллерт не так давно розмістив цікавий ролик у своїх Insta Stories, на якому несподівано з'явився відомий хореограф і колишній партнер Ксенії Мішиної по" танцям з зірками " Євген Кот.

Так, на опублікованому відео зображений танцюрист, якому за кадром дякує Олександр. Виявляється, йому вдалося завоювати серце актриси завдяки танцю, якому його навчив саме Кіт в одному з випусків проекту.

" не побачив Женечка цю сторіз. Спасибі тобі за танець! Мабуть, завдяки цьому танцю і моїй рівній спині мені вдалося підкорити серце "Холостячки" - сказав на ролику Еллерт.

У відповідь Женя Кот запропонував йому повторити той самий танець, який Саша виконав з Ксюшею.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Як відомо, на фіналі проекту " Холостячка "Ксенія Мішина погодилася вийти заміж за автора-сценариста" Квартал 95 " Олександра Еллерта. Чи вдалося парі побудувати міцні стосунки-дізнаєтеся в пост-шоу " Холостячка. Життя після проекту " завтра о 19: 00.

Нагадавши, раніше Ксенія Мішина обговорила з шанувальниками відносини на основі матеріальної вигоди: "так бомбануло".

Як повідомляв портал Знай.иа, переможець " Холостячки "Олександр Еллерт запалив у Харкові з відомою репершою Alyona Alyona:"намистинка качає".

Також портал Знай.иа писав, що колишня " Холостячка "Мішина звернулася до глядачів напередодні пост-шоу:"я взагалі не розуміла".