Гуморист і глава "Кварталу 95" Євген Кошовий показав фанатам, що він може бути дуже серйозною людиною і для цього навіть" відростив " собі волосся. Кумедне відео він опублікував в Stories Instagram.

На короткому ролику Кошовий здійснив неймовірне перетворення. Замість звичних Худі і светрів він надів класичний костюм синього кольору. Образ він доповнив білою випрасуваною сорочкою і синьою краваткою в горошок. Він згадав персонажів "Собачого серця" і розіграв з Юрієм Ткачем забавну сценку.

"побачите Шарикова, передайте, що ми чекаємо його вдома. Шариков, повертайтеся, Преображенський вам цього не пробачить", - каже Кошовий.

Унікальним стало те, що на новий відео у Кошового замість звичної і навіть фірмової лисини на голові були досить довге волосся. Шевелюра з бічним проділом доповнила його Серйозний образ і виглядав він, як зовсім інша людина.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше Кошовий показувати, як він разом з дружиною Ксенією Кошовою та донькою Серафимою намагаються зняти сторіз, але щось пішло не так. Дружина з донькою встали перед камерою, і позували як для фото, а Євген намагався їх напоумити, мовляв: "і чого ви позуєте, сторіз же знімаємо!”

Невелика затримка не стала приводом видаляти відеоматеріал. Навпаки, Кошовий недовго думаючи Залив його в сторіз, щоб шанувальники могли і посміятися, і насолодитися теж.

Нагадаємо, Кошовий "поплутав" близьких, застигли як укопані.

Як повідомляв Знай.uа, Кошовий розкрив "рот народу" і нокаутував українців.

Також Знай.uа писав, що дружина Кошового з "Квартал 95" показала, як він лиже.