Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк часто смішить і розважає шанувальників, публікуючи різні відео і фото з професійного та особистого життя в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 3,5 мільйонів чоловік.

Зараз же ведуча "Хто зверху" і " Le маршрутка" продовжує ділитися пікантними знімками у себе на сторінці, але цього разу показала лише свої довгі ніжки у ванні.

"Кайфової п'ятниці всім", - написала вона в підписі до знімка, на якому представлені її ноги, а також маленька і практично непомітна рожева качечка, келих з якимось алкогольним напоєм і намисто.

"Боже, ось це ноги навіть в кадр не поміщаються", "Ах ці ноги ноги ноги, співали і танцювали...", "Ти прекрасна добра і щира людина. Спасибі, що завжди із задоволенням спостерігаю за тобою", " згадав пісню: а ноги до щастя дві дороги ;)", "Яка качечка мила", "Цікаво, хто вам контент робить", "Хто качечку помітив?... Там а першому плані - шикарні ноги", "Кайфово бути поруч з тобою", "А у кого з вас з Полякової ноги довші??", "Качечка супер, доповнює атмосферу", "Я прийду, бахну коньячку грам 200 і тоді буде нормальна п'ятниця", — написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Нагадаємо, Леся Нікітюк пустила підписників у своє новорічне диво, вже вбралася: "Сліпа Лесяантрица"

Як повідомляв "Знай.ua", Леся Нікітюк прикувала погляди жарким декольте, чоловіки пускають слюні: "М'ячики якого розміру?"

Знай.ua писав, Нікітюк захотіла збільшити "новорічні кульки" перед "Холостячкою": "Які віддають перевагу хлопці?"