Українська акторка Ксенія Мішина, яку всі знають за серіалом "Кріпосна", на всю країну будувала любовні стосунки в реаліті-шоу каналу СТБ "Холостячка".

Як відомо, на фіналі проекту 31-річна знаменитість погодилася вийти заміж за автора-сценариста "Квартал 95" Олександра Еллерта.

У п'ятницю, 25 грудня, відбулося пост-шоу "Холостячка. Життя після проекту", в якому глядачі дізналися, як склалася доля кожного учасника, в тому числі і фіналіста Олексія Тригубенка.

Так, в прямому ефірі найромантичніший учасник, співак Андрій Шатирко розповів, що вже ходив на кілька побачень з дівчатами, але поки що не шукає серйозних стосунків. Також чоловік поділився історією, як його колишня кохана помстилася йому за участь у "Холостячці".

"Дівчина, з якою я був у відносинах в минулому році. Її трохи зачепило те, що я беру участь. І те, що я на публіку добиваюся кохання. І вона, як ображена дівчина, сказала, що поверне деякі подарунки. Приклеїла айфон мені на машину. Вважаю, що це був просто вчинок дівчини. Так, це викликало трохи шуму. Списалися з нею, все окей. Це була швидше разова емоція", - пояснив Шатирко.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

скріншот з відео

Нагадаємо, переможець "Холостячки" Олександр Еллерт заради Мішиної відмовився від найулюбленішого.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олексій Тригубенко з "Холостячки" назвав свій ідеал дівчини:" жінка не повинна!"

Також портал Знай.uа писав, що глядачі вже шукають наступну героїню другого сезону реаліті-шоу "Холостячка" і пропонують свої варіанти.