Віктор Футурнюк-президент Федерації армійського рукопашного бою Криму.

21 грудня він заявив в поліцію про зникнення своєї 33-річної дружини Марини і щосили допомагав з пошуками, але зараз його перевірили на поліграфі і прилад показав, що він сам може бути причетний до її вбивства.

Тіло Марини Футурнюк було знайдено на пустирі в районі монастирського шосе. Зараз порушено кримінальну справу, а Віктор заарештований на два місяці, але у вбивстві все одно не зізнається.

Зараз же з'явилася інформація, що незадовго до смерті жінка викрила тренера в зраді і взяла участь в листуванні з його коханкою. У підсумку вона дізналася, що дамочка бачилася з Віктором протягом декількох місяців, і здогадувалася, що у нього були й інші, з якими він знайомився в соціальних мережах, представляючи іншим ім'ям.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Чесно, відповідаю як є, може у вас і не було думки про це питати. Бачилася з вашим чоловіком з червня, представлявся Артемом і що йому 30 років. Була у вашому будинку на Фіоленті, а місяць тому дізналася, що він Віктор і йому 35 років, і ви його дружина. Як би ось...", — писала його коханка в листуванні з Мариною. 33-річна жінка в день вбивства хотіла повідомити чоловікові про те, що знає про його зради, і з'ясувати стосунки. І відвезла перед цим дитину від першого шлюбу до рідного батька.

Далі вона поговорила з подругою і сказала, що не відповідатиме Новий рік з Віктором Футурнюком, і прикріпила скріншоти листування з коханкою. Але потім вона перестала виходити на зв'язок і попередньою причиною її смерті стала асфіксія (задуха). Вони перебували в шлюбі близько п'яти років і Віктор навіть зайняв у неї мільйон рублів на відкриття власного спортклубу.

Нагадаємо, Тарзан погнався за королевою в Африку, щоб просити вибачення: "Начебто прожарили"

Як повідомляв "Знай.ua", Ані Лорак зізналася, як пережила зраду колишнього чоловіка Мурата: "Розчарування, зради..."

Знай.ua писав, блогерка нацькувала "бойових" подруг на кривдницю, жорстоку розправу показали в прямому ефірі