Українська акторка Ксенія Мішина, яку всі знають за серіалом "Кріпосна", на всю країну будувала любовні стосунки в реаліті-шоу каналу СТБ "Холостячка".

Як відомо, на фіналі проекту 31-річна знаменитість погодилася вийти заміж за автора-сценариста "Квартал 95" Олександра Еллерта.

У п'ятницю, 25 грудня, відбулося пост-шоу "Холостячка. Життя після проекту", в якому глядачі дізналися, як склалася доля кожного учасника, в тому числі і фіналіста Олексія Тригубенка.

Так, в прямому ефірі оголосили ймовірного "Холостяка", якого хочуть бачити глядачі в 11 сезоні. На роль головного героя проекту претендували: Андрій Рибак, Євген Ковтуненко, Ілля Рибальченко, Олексій Тригубенко, Андрій Шатирко. При цьому найчастіше люди називали саме ресторатора і юриста Євгена.

"Я б із задоволенням побував тепер на зворотному боці, де є більше шансів знайти своє кохання. Тому що я таки залишився один", - пояснив Ковтуненко.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Євген Ковтуненко, скріншот з відео
Євген Ковтуненко, скріншот з відео

Однак у студії зізналися, що вже почали зйомки наступного сезону "Холостяка". І ним виявився – 31-річний бізнесмен з Харкова Михайло Заливако.

"На проект я прийшов за щиром коханням, за яким всі ганяються і не можуть зловити", - зазначив майбутній "Холостяк".

Холостяк, скріншот з відео
Холостяк, скріншот з відео

Нагадаємо, переможець "Холостячки" Олександр Еллерт заради Мішиної відмовився від найулюбленішого.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олексій Тригубенко з "Холостячки" назвав свій ідеал дівчини: "Жінка не повинна!"

Також портал Знай.uа писав, що глядачі вже шукають наступну героїню другого сезону реаліті-шоу "Холостячка" і пропонують свої варіанти.