Популярна українська акторка, зірка серіалу "Кріпосна" Ксенія Мішина, яка на всю країну будувала любовні стосунки в реаліті-шоу каналу СТБ" Холостячка", поділилася в своєму Instagram милим роликом з сином.

Ксенія Мішина та Анна Сагайдачна
Ксенія Мішина та Анна Сагайдачна

Так, на відео 31-річна знаменитість грає з маленьким собакою породи бігль. Її 8-річний син Платон також у захваті від домашнього улюбленця.

Ксенія Мішина з сином, фото з Instagram
Ксенія Мішина з сином, фото з Instagram

"Час чудес. Я обожнюю собак. У дитинстві у мене була собака і я добре пам'ятаю її характер. До речі ви знали, що спілкування з собаками продовжує життя людині в середньому на 2 роки і це науково доведено! Взаємодія з собаками призводить до викиду всіх природних антидепресантів в організмі і людина відчуває себе щасливою! Власники собак мають менші ризики серцевих нападів, менше проблем з холестерином, зате більш стабільне психічне здоров'я і більш товариські", - написала Ксенія.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Ксенія Мішина, фото з Instagram
Ксенія Мішина, фото з Instagram

Також актриса закликала шанувальників приєднається до ініціативи "З турботою про найменших", щоб поліпшити життя безпритульних тварин. У спеціальному проекті зібрана найнеобхідніша інформація про адопцію собак, які зможуть подарувати комусь свою любов.

Як відомо, на фіналі проекту "Холостячка" Мішина погодилася вийти заміж за автора-сценариста "Квартал 95" Олександра Еллерта. Чи вдалося парі побудувати міцні стосунки – дізнаєтеся в пост-шоу "Холостячка. Життя після проекту" завтра о 19:00.

Женя Кот і Ксенія Мішина
Женя Кот і Ксенія Мішина

Нагадаємо, раніше Ксенія Мішина обговорила з шанувальниками відносини на основі матеріальної вигоди: "Так бомбануло".

Українська акторка Ксенія Мішина, яку всі знають за серіалом "Кріпосна", на всю країну зізналася в коханні сценаристу "Квартал 95" Олександру Еллерту у фіналі реаліті-шоу "Холостячка".

На своїй сторінці в Instagram 31-річна знаменитість торкнулася теми відносин на основі матеріальної вигоди.

За останній тиждень ми з вами спостерігали, як оголився цілий пласт проблем у нашому суспільстві. Величезна кількість страхів, які керують вибором дівчат. Страх бідності, незахищеності, гонитва за сумками, шубами, затишним будинком і повна відсутність довіри до світу. Я не кажу, що погано прагнути до матеріальної захищеності і благополуччя, але не тільки за рахунок чоловіка 😂🙈 у вас ще є ви! написала Ксенія Мішина

Як повідомляв портал Знай.uа, переможець "Холостячки" Олександр Еллерт запалив у Харкові з відомою реперкою Alyona Alyona: "Бусінка качає".

Також портал Знай.uа писав, що колишня "Холостячка" Мішина звернулася до глядачів напередодні пост-шоу: "Я взагалі не розуміла".