Українська акторка Ксенія Мішина, яку всі знають за серіалом "Кріпосна", на всю країну будувала любовні стосунки в реаліті-шоу каналу СТБ "Холостячка".

Як відомо, на фіналі проекту 31-річна знаменитість погодилася вийти заміж за автора-сценариста "Квартал 95" Олександра Еллерта.

У п'ятницю, 25 грудня, відбулося пост-шоу "Холостячка. Життя після проекту", в якому глядачі дізналися, як склалася доля кожного учасника, в тому числі і фіналіста Олексія Тригубенка.

Виявилося, що чоловік так і не знайшов свою другу половинку після проекту і в даний момент займається кар'єрою.

Олексій Тригубенко та Григорій Решетник, фото з Instagram
Олексій Тригубенко та Григорій Решетник, фото з Instagram

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Все кохання я віддав в улюблену справу. Зараз я активно займаюся в основному роботою. Туди всю свою енергію направляю. Зараз з особистим життям нічого. Мені здається, Гришо, що потрібно, щоб минув якийсь час для того, щоб я зміг з кимось піти на побачення, провести якийсь час, познайомитися. Час пройде і все буде добре", - заявив Льоша.

При цьому фіналісту "Холостячки" приходить безліч запрошень від прихильниць на побачення. Навіть ведучому Григорію Решетник дівчата пишуть у соцмережу, щоб він познайомив їх з Льошею.

Олексій Тригубенко та Григорій Решетник, фото з Instagram
Олексій Тригубенко та Григорій Решетник, фото з Instagram

Нагадаємо, колишня Шатирко з "Холостячки" приревнувала до Мішиної і зіпсувала Porsche Андрія.

Як повідомляв портал Знай.uа, силач Артем з "Холостячки" після Мішиної переключився на ексучасницю "Холостяка".

Також портал Знай.uа писав, що Ілля з "Холостячки" створив тандем з фіналісткою "Холостяка" Даною.