Українська акторка Ксенія Мішина, яку всі знають за серіалом "Кріпосна", після пост-шоу реаліті "Холостячка" розмістила зворушливий пост, в якому зізналася в коханні Олександру Еллерту.

"Знаєш, я завжди мріяла зазирнути долі в будиночок і побачити як саме вона розподіляє ці зустрічі. Прямо як в засніжену хатинку Дід Мороза, щоб доторкнутися до чаклунства.

Я знаю, що якби я зараз задавала тобі ці питання вголос, ти знайшов би тисячу і один варіант розвитку подій і пару трійку відмінних жартів, над якими ми б сміялися катаючись підлогою.

Я так люблю це, все це. З тобою мені можна бути будь-якою - смішною, дурною, нестриманою, втомленою... якою завгодно! Ніколи ще твої очі не показали мені питання або сумніви. Бачу в них завжди одне і теж: глибину твоєї душі. Вона як Маріїнська западина, але падаючи в неї я зовсім не боюся. Це мабуть єдиний раз, коли я не панікую відпускаючи контроль і розчиняючись в моменті.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Пам'ятаєш наше перше побачення?! Звичайно пам'ятаєш, ти весь час відчував мене. Я довго пручалася, але це було таааак складно, тому що лише почувши твій голос, як ніби хтось виймав чіп з моєї голови і я ставала опудалом з країни Оз у пошуках мізків.

А наш перший поцілунок?! Усвідомлений, бажаний, до мурашок по тілу... Я б все віддала, щоб знову відчути ці вібрації та повну відсутність думок і слів.

Скажу тобі чесно, це подарунок долі, ось так зустріти людину і раптом усвідомити, що лише ти і знаєш її. Усвідомити, що лише ми і бачимо один одного об'ємно, а для інших ніби голограми зображення, пікселі. А разом ми живі, нескінченні, цілі! Не дві половинки одного, а дві цілих людини, нарешті! Такий раптовий магніт, дике тяжіння, таке все незрозуміле, але до божевілля приємне...

У мене так багато слів для тебе, але яке щастя, що так багато і не потрібно. Ти читаєш по іншому, навіть не по губах, по поглядам або емоціям – а ще глибше.

Я не намагалася нічого аналізувати, хтось або щось все зробили за мене... стрельнули з лука просто в саме серце... Я люблю тебе і хоч ми і сказали ці слова сотню тисяч разів за останні три місяці, вони все так само трепетно відгукуються в мені. Я дякую тобі за те, що проніс всю цю ніжність і близькість через своє життя до зустрічі зі мною.

І давай так і будемо летіти, як зараз! Над планетами і кометами, вивчаючи і випромінюючи лише наш з тобою космос?!" - написала Мішина.

Нагадавши, колишня Шатирко з "Холостячки" приревнувала до Мішиної і зіпсувала Porsche Андрія.

Як повідомляв портал Знай.uа, силач Артем з "Холостячки" після Мішиної переключився на ексучасницю "Холостяка".

Також портал Знай.uа писав, що Ілля з "Холостячки" створив тандем з фіналісткою "Холостяка" Даною.