Діва Марія є однією з найбільш шанованих особистостей і найбільша з християнських святих, будучи земною матір'ю Ісуса Христа. Вона також шанується як Пресвята Богородиця, Мадонна і Цариця Небесна.

Пропонуємо вам кілька молитов, які повинні бути адресовані Діві Марії.

Молитва за дітей Пречистій Діві Марії

Пресвята Діво! Кому, після Бога, повинен доручити своїх дітей, як не тобі, могутній заступниці християн! Прийми, Володарці неба, моїх діток, всіх разом і кожне зокрема, прийми їх і будь їм кращою Матір'ю. Дбай моїми дітьми, Марія, охорони їх від усього, що може завдати шкоди їхньому здоров'ю, особливо, молю Тебе, ласкава, охорони їх від падіння в гріх. Ходи, Мати Господа Ісуса, своїми молитвами, щоб мої діти зберегли Божу милість протягом усього життя, а колись славили тебе, свою ласкаву покровительку, в царстві Твого Сина на віки вічні. Амінь.

Молитва до Богородиці

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Про Пресвята Владичице Діво Богородице, спаси і збережи під дахом твоїм моїх дітей (імена), всіх хлопчиків і дівчаток, і немовлят, хрещених і безіменних, і в утробі матері знаходяться. Покрий їх ризою твого материнства, збережи їх в страху Божому і послуху батькам, умоли Господа мого і Сина Твого, та нехай дарує їм корисне для порятунку їх. Вручаю їх материнському догляду твоєму, бо Ти є божественний покров рабам Твоїм. Матір Божа, введи мене в образ твого небесного материнства. Зціли душевні і тілесні рани дітей моїх (імена), моїми гріхами нанесені. Вручаю дітей моїх повністю Господу моєму Ісусу Христу і твоєму, Пречиста, небесному заступництву. Амінь.

Молитва до ангелів-хранителів і святих покровителів дітей

Небесні приятелі моїх діток, святі ангели, і ви, святі Божі угодники, що імена мої діти отримали в Святому Хрещенні, дбайте про, молю вас, моїми дітьми і моліть за них Всемогутнього Бога. Нехай ваша опіка і молитва, святі Божі слуги, будуть моїм дітям надійною охороною проти всякого зла і джерелом щедрих ласк на дорозі до неба. Амінь.

Нагадаємо, найсильніші молитви Святому Миколаю: Чудотворець допоможе з грошима, роботою і зцілить хворого

Як повідомляв "Знай.ua", чудотворна молитва про сім'ю, яка допоможе відчути благодатну силу і щастя

Знай.ua писав, Потужна молитва захистить від усякого зла: варто знати кожному