До Катерини Осадчої в Світське життя прийшли медики з Луцька, які в березні станцювали в захисних костюмах і оголосили флешмоб, який став вірусним.

"Це була спонтанна ідея. Знімали спочатку для себе, потім зробили невеликий монтаж, не було постановника, не було режисера, не було нікого. Був просто телефон, оператор. І це все було від душі", - розповів доктор.

Осадча поцікавилася, як лікарям на" передовій " вдається рятуватися від депресії і поганого настрою.

"Налаштування на позитив, допомога рідних, допомога друзів. Крім того, у нас є психолог, який з нами займається. Дійсно після тих тренінгів там стає легше, простіше. Ми знову відчуваємо, що ми маємо сили і натхнення працювати далі. Фізичне навантаження і фізична робота, депресія йде на другий план. Через спорт ми отримуємо гормон насолоди, ендорфіни отримуємо. Вийти в парк, подихати свіжим повітрям, пройти кілька кілометрів в спокійному темпі. І все буде добре, не буде ніякої депресії", - зізнаються лікарі.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Осадча заінтригувала українців цікавим становищем через незвичайну сукню.

Як повідомляв Знай.uа, Катя Осадча показала, чим порадує Горбунова на Новий Рік.

Також Знай.uа писав, що Могилевська з блогерами закрутила Осадчу під шампусик.