В Україні та за її межами Андрія Данилка знають виключно, як Вєрку Сердючку, а у деяких країнах навіть щиро дивуються досі, коли дізнаються, що насправді наша зірка Євробачення - це чоловік, а не жінка.

У це важко повірити, але постійно усміхнений артист насправді пережив досі нелегкі часи, як і його палке кохання. Він дружить з багатьма українськими зірками, серед яких Оля Полякова, Джамала, особливо тепло ставиться до фіналіста конкурсів Melovin, за що постійно виникають суперечки. Та найбільше увага завжди була прикута до однієї особи, котра від Данилка не відходить практично ні на крок.

Андрій Данилко в образі Сердючки, фото - youtube
Андрій Данилко в образі Сердючки, фото - youtube

Жодного разу Данилко не був одружений, а питання про особисте життя викликають у нього тільки посмішкою. Рідко коли можна почути відверті слова від співака на цю тему. Втім, дещо таки відомо. Коли у 90-х Андрій зіграв провідницю, а потім різних ворожок, до нього прийшла шалена популярність. Усі мінуси такого життя під прицілом камер розділила з нім Інна Білокінь, котра грала маму Сердючки, та й досі з'являється із ним у такому образі.

Вєрка Сердючка, фото Instagram
Вєрка Сердючка, фото Instagram

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

У коментарі українським ЗМІ Білокінь інколи говорила, що Данилко ще з часів ПТУ був дуже закритою людиною і мало із ким спілкувався. На час знайомства Інні виповнилося 21, а Андрію всього 16. Та це не завадило їх дружбі. Своє "прізвисько" Сердючка Данилко також обрав не дарма. Він був цілковитим романтиком (хоча постійно це заперечує), а Сердюк - всього навсього прізвище дівчини, котру співак кохав у школі.

Вєрка Сердючка, скріншот: програма "Вибрики"
Вєрка Сердючка, скріншот: програма "Вибрики"

"Зі мною поруч з'явилася важлива людина", - зізнавалася Інна, певно натякаючи на Данилка.

Андрій частенько дарував їй букети білих троянд, чим тільки підігрівав постійні чутки про їх можливі стосунки. Але Інна з часом вийшла заміж і тут у любителів попліткувати пазл не склався. Чому ж так вчинила красуня, думали всі навколо.

Вєрка Сердючка і Геля, скрін з відео
Вєрка Сердючка і Геля, скрін з відео

Виявилося, що Білокінь, як і більшість жінок, мріяла про міцну родину, а от з Данилком такого теплого острівця їй побудувати не вдалося. Згодом Андрій закрутив роман (знову ж таки, за чутками), з іншою колею по сцені: Радмілою, котра зіграла в компанії Сердючки усім відому Гелю.

Андрій Данилко в образі Сердючки, учасник Євробачення
Андрій Данилко в образі Сердючки, учасник Євробачення

На той час Інна вже виховувала доньку, народжену у шлюбі. Співак випадково зустрів її у Маямі знову. Звісно, поновилися припущення, що Білокінь і Данилко нібито поновили стосунки. На що останній тільки хитав головою - мовляв, робота і нічого зайвого. Як усе є насправді, знають, певно тільки ці двоє. Але в історії Сердючки і розбитого серця досі не поставлено крапку.

Нагадаємо, Кошовий розповів про загибель близької людини.

Як повідомляв Знай.ua, Полякова в халатику зацілувала Данилка.

Також Знай.ua писав, що у Сердючки знайшлася "донька".