Житель Кривого Рогу придбав у супермаркеті торгової мережі АТБ сосиски, всередині яких була незрозуміла сіра маса, схожа на туалетний папір.

Про це повідомляє спеціалізований телеграм-канал "Народный ревизор".

Те, що сосиски переважно виготовляються не з м'яса, а різноманітних його замінників, є дуже популярною думкою серед українців. Хоча ту тезу, що їх роблять з паперу (а точніше целюлози) спростовують виробники і спеціалісти, знахідка у магазині може слугувати ілюстрацією зворотного.

"Не вірите, що ковбасу з паперу роблять?

Іноді й не зрозумієш, що насправді в складі.

Популярні новини зараз
Пенсія зросте і без індексації: стареньким пообіцяли доплачувати майже 1000 грн Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Асфальт буде плавитись під ногами: в Україну знову повернеться спекотна погода Доведеться заплатити штраф "за заначку": коли доведеться віддати 20% суми
Показати ще

Так, покупець купив сосиски «Кіровоградські», їх якість відмінно відображає фото.

За словами підписника, всередині знаходилося щось, що нагадує залишки туалетного паперу.

Цікаво, інспекція знайде порушення на виробництві?" — йде мова в оригінальному дописі у телеграмі.

Фото Telegram
Фото Telegram

На світлинах й справді можна побачити огидну "начинку" сосисок, яка приховується за тоненьким шаром звичного рожевого м'яса.

Скоріш за все. це все ж не туалетний папір — така махінація була б занадто грубою. Але чим є ця маса залишається незрозумілим, як і її розподіл всередині продукту. Можна припустити, що це все ж м'ясопродукт — але тоді його сірий колір говорить про брак нітрату натрію, який є стабілізатором кольору, але що ще важливіше, ефективним засобом проти C. botulinum — бактерії, яка виробляє смертельно небезпечний ботулотоксин, який є причиною ботулізму. Однак як таке могло статися на виробництві і яка вірогідність такого оцінити важко.

Фото Telegram
Фото Telegram

На жаль, покупець не став називати виробника сосисок, а лише вказав, де він їх придбав. Це доволі дивна, але типова практика для скарг українців в інтернеті — яка, на жаль, робить відгуки не дуже корисними на практиці.

Нагадаємо, В АТБ психічно хворий чоловік відправив до лікарні молодого хлопця: нападник продовжував гамселити нерухоме тіло.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ногами і за волосся, "Рагнарьок привіт": в АТБ відбулися карантинні бої через маску.

Також Знай.ua писав, У Харківському АТБ охоронець витягнув дівчину з того світу: "Герой!"