Житель Кривого Рогу придбав у супермаркеті торгової мережі АТБ сосиски, всередині яких була незрозуміла сіра маса, схожа на туалетний папір.

Про це повідомляє спеціалізований телеграм-канал "Народный ревизор".

Те, що сосиски переважно виготовляються не з м'яса, а різноманітних його замінників, є дуже популярною думкою серед українців. Хоча ту тезу, що їх роблять з паперу (а точніше целюлози) спростовують виробники і спеціалісти, знахідка у магазині може слугувати ілюстрацією зворотного.

"Не вірите, що ковбасу з паперу роблять?

Іноді й не зрозумієш, що насправді в складі.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Так, покупець купив сосиски «Кіровоградські», їх якість відмінно відображає фото.

За словами підписника, всередині знаходилося щось, що нагадує залишки туалетного паперу.

Цікаво, інспекція знайде порушення на виробництві?" — йде мова в оригінальному дописі у телеграмі.

Фото Telegram
Фото Telegram

На світлинах й справді можна побачити огидну "начинку" сосисок, яка приховується за тоненьким шаром звичного рожевого м'яса.

Скоріш за все. це все ж не туалетний папір — така махінація була б занадто грубою. Але чим є ця маса залишається незрозумілим, як і її розподіл всередині продукту. Можна припустити, що це все ж м'ясопродукт — але тоді його сірий колір говорить про брак нітрату натрію, який є стабілізатором кольору, але що ще важливіше, ефективним засобом проти C. botulinum — бактерії, яка виробляє смертельно небезпечний ботулотоксин, який є причиною ботулізму. Однак як таке могло статися на виробництві і яка вірогідність такого оцінити важко.

Фото Telegram
Фото Telegram

На жаль, покупець не став називати виробника сосисок, а лише вказав, де він їх придбав. Це доволі дивна, але типова практика для скарг українців в інтернеті — яка, на жаль, робить відгуки не дуже корисними на практиці.

Нагадаємо, В АТБ психічно хворий чоловік відправив до лікарні молодого хлопця: нападник продовжував гамселити нерухоме тіло.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ногами і за волосся, "Рагнарьок привіт": в АТБ відбулися карантинні бої через маску.

Також Знай.ua писав, У Харківському АТБ охоронець витягнув дівчину з того світу: "Герой!"