Популярний телеведучий проектів каналу СТБ "Холостячка" і "Холостяк" Григорій Решетник розмістив на своїй сторінці в соцмережі Instagram зворушливу публікацію, присвячену його родині та особливій даті.

Так, на опублікованій фотографії телезірка зображений зі своєю красунею-дружиною Христиною і новонародженим синочком Сашею, якому 28 грудня виповнився всього один місяць. Цю особливу дату Григорій вирішив відзначити з сім'єю.

"Сьогодні один місяць", - підписав щасливу фотографію тато трьох синів.

"Вітаю малюка", "Як скоро", "Вітаю!!! Найголовніше здоров'я і любові бажаю 😗😗😗 і нехай бере хороші якості у батьків😙😙😙", "Чарівно, щастя ❤️ ️прекрасній родині, з Наступаючим вас! 👍" - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як відомо, молода дружина Григорія Решетника Христина нещодавно стала мамою втретє. 28 листопада на світ з'явився маленький хлопчик на ім'я Олександр. Багатодітний тато Решетник не перестає радіти маленькому диву і буквально не випускає його з рук.

Нагадаємо, раніше Григорій Решетник показав найрідніших під новорічною ялинкою.

Як повідомляв портал Знай.uа, Григорій Решетник продемонстрував сімейну ідилію.

Також портал Знай.uа писав, що Олексій Тригубенко з "Холостячки" розповів у пост-шоу, як пережив відмову Ксенії Мішиної. Фіналісту проекту приходить безліч запрошень від прихильниць на побачення.