Глава Міністерства соціальної політики України Марина Лазебна на засіданні українського уряду звернулася з вимогою підтримати її відомство з метою забезпечення особливо важливих програм.

В першу чергу, мова йде про соціальні виплати для громадян, які опинилися у скрутному становищі під час карантину, а також допомоги на дітей.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Марини Лазебної в мережі Facebook.

"Шановні колеги, Міністерство соціальної політики просить врахувати, при затвердженні нової граничної чисельності РДА, зобов'язання виконання ними функцій у сфері соціального захисту та захисту прав дитини, до запуску органів територіальної Нацсоцслужби із забезпеченням належної чисельності. Прошу прийняти і врахувати зауваження Мінсоцполітики з доопрацюваннями, нам важливо не допустити зриву виконання державних важливих програм.", - заявила Марина Лазебна.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Українці, скріншот з youtube
Українці, скріншот з youtube

Варто також нагадати нашим читачам, що міністр соцполітики Марина Лазебна зізналася, що бюджетом на 2021 рік не задоволена, але стверджує, що фінансування жодної програми, в якій є потреба, не скоротили. Вона пояснила нюанси отримання 8 тис. грн допомоги від держави під час карантину. Марина Лазебна підкреслила, що: "Ресурсів мало, але ми намагаємося допомогти тим, кому найважче".

Раніше повідомляли, українським пенсіонерам під ялинку: як у 2021 році зміняться суми головних виплат.

Як повідомляв Знай.uа, зліт податків і нові субсидії: у Мінсоцполітики розповіли про долю держвиплат на 2021 рік.

Знай.uа писав, підвищення і перерахунок пенсій в Україні: міністр Лазебна розповіла, коли і як зміняться виплати.