Зовсім скоро українських телеглядачів чекає новий сезон вокального шоу"Голос Країни". За перемогою на ньому впевнено вирушає, закутавшись у фіолетову шубку, найбільш жіночний і звабливий зірковий тренер — Тіна Кароль.

Відеоролик за участю співачки з'явився на офіційному акаунті. На Тіну холодно дивитися- "голі" ніжки на підборах і золотистий ободок замість головного убору. Однак всі знають, що внутрішній вогонь цієї красуні не дасть їй ані змерзнути, ні залишитися осторонь від довгоочікуваного тріумфу.

"Чи зможе @tina_karol перемогти в одинадцятому сезоні вокального шоу "Голос країни"? Вже незабаром розпочнеться сезон перезавантаження наймасштабнішого музичного шоу, в якому зіркові наставники шукатимуть новий #голоскраїни . Чекаєш на прем'єру?🎉", — йдеться у підписі під відео.

Промо-ролик став успішним у соціальній мережі. Всього за 9 годин-понад двадцять тисяч переглядів, і це число продовжує зростати. За Тіну Кароль вболіває якщо не вся Україна, то більша її частина. І талановиту артистку на шляху до перемоги не зупинить ніщо.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше ми писали про те, як змінилася Тіна Кароль через десятиліття: від усміхненої дівчинки до пікантної Діви. У мережі з'явилося миле фото виконавиці в дитинстві, тому можна порівняти наскільки змінилася знаменитість через десятиліття і чи схожа вона на себе маленьку.

Нагадаємо, раніше Тіна Кароль зізналася, що відчуває почуття самотності.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль показала, чим задобрить металевого Бика: кращі вбрання для Нового року 2021.