Помер знаменитий вокаліст, на його піснях виростали покоління

Помер знаменитий вокаліст ВІА "Лейся, песня" Володимир Єфименко. Йому було 66 років. Про смерть повідомили колеги виконавця. Вокально-інструментальному ансамблю "Лейся, песня" вже 46 років.

Володимир Єфименко, instagram.com/via_leisya_pesnya
Володимир Єфименко, instagram.com/via_leisya_pesnya

У Польщі впав дельтаплан з українцем: хотів бути Сантою й розкидати подарунки з неба

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Впав дельтаплан з українцем, який пролітаючи над Польщею, намагався скинути контрабандні цигарки та, не приземляючись, повернутись. 21 грудня польські прикордонники затримали 44-річного українця, який переправляв контрабандні цигарки через українсько-польський кордон на дельтаплані, але був змушений аварійно сісти у лісосмузі.

Знаменитого мільярдера отруїли: прославився "Грою престолів" і працював з Netflix

У Китаї помер знаменитий мільярдер лінь Ци. У поліції повідомили, що смерть настала від отруєння, за підозрою в умисному вбивстві затримали його колегу. Як повідомили в раді директорів компанії Yoozoo Group, її засновнику і керівнику було 39 років.

Три брати пліч-о-пліч захищають Україну на Донбасі: "На війні стали рідними не лише по крові"

Троє рідних братів один за одним покинули рідну домівку і пішли на фронт захищати Україну від ворога. Рідні брати В’ячеслав, Василь і Вадим родом з Вінниччини. Вони пліч-о-пліч захищають Україну від окупанта на передовій. Про хоробрих українців розповіли в штабі ООС.

Мільйонам людей загрожує голодна смерть, в ООН б'ють на сполох

У Нігерії різко посилилася проблема нестачі продовольства. До цього призвели конфлікти, економічний спад, екстремальні кліматичні умови та пандемія коронавірусу. Жителі Нігерії через дії ісламістів змушені перебувати в таборах біженців. Там зараз не вистачає не тільки їжі, а й води.

Ані Лорак вбралася в жалобне вбрання, фанати занепокоєні: "Дар мови пропав"

Популярна українська співачка Ані Лорак (Кароліна Куек), яка зараз будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує багатомільйонну армію шанувальників новими публікаціями.

Ані Лорак, фото з Instargram
Ані Лорак, фото з Instargram