Екстрасенси і чаклуни переконані, що дзеркала володіють магічною силою. Про те, що вміють дзеркала, розповіла таролог Ліда Лана у своєму Facebook.

Що вміють дзеркала?

1. Здійснювати перехід між світами.

Лікар і алхімік Парацельс вважав, що дзеркала є коридором між двома світами. З цієї причини традиції багатьох країн наказують завішувати дзеркала, коли в будинку знаходиться небіжчик. Вважається, що крізь "відкрите віконце" душа померлого може затягнути кого-небудь в інший світ. Або, навпаки, з Задзеркалля в будинок проникнуть неприкаяні душі.

2. Зберігати інформацію.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Дзеркала "запам'ятовують" всі події, які відбулися перед ними. Старовинні дзеркала з багатою історією зберігають в собі масу спогадів. Якщо після покупки дзеркала тебе починають долати кошмари або дивні сни, можеш не сумніватися: виною тому – нове придбання.

3. Вводити людину в стан гіпнотичного трансу. Блиск дзеркала заважає зосередитися на зовнішніх об'єктах, і увага як би заганяється всередину. Цей ефект з успіхом використовується під час сеансів гіпнозу.

4. Старити або омолоджувати людини.

Біоенергетики вважають, що більшість сучасних дзеркал-енергетичні вампіри. Дослідження показали, що люди, які проводять перед дзеркалом багато часу і довго дивляться собі в очі, швидко втомлюються, у них погіршується пам'ять, вони швидше старіють.

Таролог радить ніколи не виглядати в розбите або тріснуте дзеркало. Крім того, після відходу неприємних або галасливих гостей потрібно протерти дзеркало, щоб змити з нього "брудну" енергію.

Нагадаємо, магічний день перед Новим роком, як загадати бажання і побачити віщий сон про свою мрію.

Як повідомляв Знай.uа, молитви на Новий рік, до кого і як потрібно звертатися для достатку і здоров'я в 2021 році.

Також Знай.uа писав, що Мольфарка Магдалена і екстрасенс Хаял Алекперов дали Пророцтво на 2021 рік, доля України і кінець Путіну.