У середу, 30 грудня, стало відомо про смерть знаменитого британського актора Маркуса Д'Аміко. Зірка "Суцільнометалевої оболонки" помер на 56-му році життя у своєму будинку в Оксфордширі.

Причиною його смерті стала пневмонія. Актор помер ще 16 грудня, але відомо про це стало лише зараз. Про це повідомляє видання Variety з посиланням на підтвердження від сестри Маркуса.

Варто зазначити, що Маркус Д'Аміко народився 4 грудня 1965 року в Німеччині, у Франкфурті в родині американця і британки. Актор театру, кіно і ТБ. Він почав зніматися в 1980 році: Майкл "Миша" Толлівер у серіалі "Міські історії", другий "Супермен", "Професіонали", "Дживс і Вустер", "Чисто англійське вбивство", боєць з промовистою кличкою Хенд Джоб у "Суцільнометалевій оболонці" Кубрика – всього більше двадцяти ролей.

У 2018 році Маркус з'явився в останній раз на екрані в епізодичній ролі в серіалі "Алієніст".

Нагадаємо, раніше у віці 75 років помер британський актор Джеремі Буллок, найбільш відомий за роллю мисливця за головами Боби Фетта з оригінальної трилогії "Зоряні війни".

Як повідомляв портал Знай.uа, британський письменник Джон ле Карре (справжнє ім'я – Девід Корнуелл) помер 14 грудня на 90-му році життя.

Також портал Знай.uа писав, що пішов з життя відомий актор Девід Проуз. Він прославився завдяки роді Дарта Вейдера в класичній трилогії "Зоряні війни".