Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не лише Новий канал, а й Instagram, дуже часто радує багатомільйонну аудиторію фото і відео в соцмережі.

Не так давно телеведуча шоу "Хто зверху" і "Le маршрутка" похвалилася неймовірної "краси" макіяжем на відео в своїх Insta Stories. В кадрі у Нікітюк дуже широкі чорні брови, неприродний рум'янець, блакитні тіні на очах і чорний великий рот.

Варто зазначити, що такого незвичайного ефекту на обличчі 33-річна телезірка домоглася за допомогою нової Instagram-маски. На відео вона поцікавилася у підписників, який макіяж вони планують собі робити на Новий Рік.

"Дівчатка, ви вже придумали собі новорічний макіяж? Я ось так буду", - з часткою самоіронії сказала Леся.

Леся Нікітюк, скріншот Insta Stories

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Леся Нікітюк, скріншот Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Леся Нікітюк може стати наступною "Холостячкою" після актриси Ксенії Мішиної. Безліч шанувальників просили Лесю взяти участь у другому сезоні, оскільки серце красуні ще вільне.

Нагадаємо, Леся Нікітюк захотіла збільшити "новорічні кульки" перед "Холостячкою": "Яким віддають перевагу хлопці?"

Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк з нескінченними ногами готується стати новою "Холостячкою": "Шалена Лесяантриця".

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк після розваг у ванні влаштувала застілля з подругою: "А п'єш ти... походу п'єш".