Епатажна українська блогерка, яка прославилася завдяки участі в четвертому сезоні реаліті-шоу під назвою "Від пацанки до панянки", Анастасія Покрищук вже почала підготовку до Нового року.

Читайте Знай в Google News!

Як відомо, 32-річна Настя отримала велику популярність у соцмережі Instagram під ніком Just Queen через яскраву зовнішність, зроблену за допомогою хірургічного втручання.

Так, нещодавно Покрищук похвалилася на своїй сторінці ошатною ялинкою, яку встигла прикрасити синьою гірляндою та яскравими блискучими кульками. Зелену красуню "пацанка" вирішила поставити в кутку кімнати. Варто зазначити, що фото вийшли атмосферними і дійсно святковими.

"П❤️здато з вогниками?😍 "- запитала у підписників Настя.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Клас 😍💪", "Дуже 😍😍😍", "Красива😍", "Ялинка вогонь 😍😍💥💥", "Ти в курсі що у тебе ялинка дуже красива. Нарядила супер", - коментують знімки користувачі соцмережі.

Раніше ми писали про те, що "пацанка" Анастасія Покрищук порівняла себе через рік: "Виросло пузо". Блогерка показала фото, як виглядала рік тому.

Нагадаємо, Анастасія Покрищук може стати новою "Холостячкою", яка замінить Ксенію Мішину в другому сезоні.

Як повідомляв портал Знай.uа, найбільш перероблена з Пацанок Покрищук у день народження показала більше, ніж просили: "Як я вам?"

Також портал Знай.uа писав, що Покрищук налякала вилицями свою бабусю: "Ти їх нічим не мажеш".