Covid-19 забрав життя автора хітів Елвіса Преслі та Френка Сінатри

У віці 85 років помер автор пісень Сінатри і Елвіса Преслі мексиканський співак і композитор Армандо Манзанеро. 28 грудня на 86-му році пішов з життя мексиканський співак і композитор Армандо Манзанеро (Armando Manzanero). Причиною смерті став коронавірус. Про це повідомляє The Guardian.

Армандо Манзанеро, фото з вільних джерел
Армандо Манзанеро, фото з вільних джерел

Супрун дала "новорічні" поради: не їжте, не пийте і не ковтайте піґулки

Уляна Супрун розповіла, як не втратити здоровий глузд під час святкування Нового року. Колишня виконувачка обов'язків міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун продовжує активно розвиватися у сфері медичного блогінгу. Цього разу лікарка на своїй сторінці у Facebook дала "новорічні" поради, які допоможуть гарно провести свята та потерпати від негативних наслідків для здоров’я.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Уляна Супрун, фото: life.pravda
Уляна Супрун, фото: life.pravda

Поки дружина не бачила, Влада Яму мацали чужі жіночі руки

Танцюрист Влад Яма набрався сміливості показати в сторіз свої б'юті-процедури. Як будь-яка публічна особистість, Влад Яма стежить за тим, щоб виглядати бездоганно. А особливо важливо це напередодні новорічних свят, коли попереду стільки проектів, зйомок, і виступів.

Влад Яма, фото 1+1
Влад Яма, фото 1+1

Розлучена Аліна Гросу віддалася в руки відомого красеня: "Приємне з корисним"

Аліна Гросу відправилась на Новий рік в Карпати, прихопивши з собою молодого хлопця. Українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу та епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Аліна Гросу, фото з Instagram
Аліна Гросу, фото з Instagram

Новий рік 2021: як відзначити в умовах карантину

Хоча 2020 рік добігає кінця, як ніколи важливо продовжувати проявляти пильність у зв'язку з пандемією COVID-19. Серед заходів безпеки – соціальна дистанція, носіння масок і максимальне обмеження контактів між людьми.

Новий рік і чудеса, фото з відкритих джерел
Новий рік і чудеса, фото з відкритих джерел