Відомий український педіатр Євген Комаровський частенько дає поради батькам про виховання і здоров'я дітей, і робить це різними каналами комунікації. Іноді це статті в журналі, публікації в соціальній мережі Instagram або відеозаписи на Youtube.

Але зараз, 31 Грудня, Комаровський вирішив відійти від порад і просто привітати українців з наступаючим Новим роком.

"Я, як професійний Дід Мороз, регулярно Вас з цим святом вітає, повинен констатувати, що ви, напевно, вперше за час всього нашого спілкування маємо такий Новий рік, коли для нас головне не стільки зустріти Новий Рік, скільки проводити старий. Нехай у нас ніколи не буде року з такою кількістю стресів і випробувань. Давайте хоча б ось ми з вами зробимо висновок про те, що нам разом легше долати труднощі. Давайте заберемо в Новий рік наші з вами доброзичливі відносини, наше взаєморозуміння, наше небажання шукати один в одному недоліки. Давайте підемо в Новий рік і в цьому самому новому році будемо любити один одного, любити наших дітей, цінувати один одного, дякувати всіх тих, хто хоча б не хоче нам зла і любити всіх тих, хто хоче нам добра. Давайте будемо здорові, і ніколи не будемо забувати про головний девіз Діда Мороза доктора Комаровського. Який наш головний девіз, пам'ятаєте? Хороші люди повинні розмножуватися, після багатьох випробувань 2020, в новому 2021 році Я бажаю вам здоров'я і успішного розмноження, і будьте разом з нами в рік чудової корови. Всім поки, це я - ваш дід Мороз доктор Комаровський", - розповів педіатр у відеозапису, опублікованому в соціальній мережі Facebook.

Нагадаємо, Комаровський турбується про дітей на новорічні свята: прості поради вбережуть дітей від отруєння

Як повідомляв "Знай.ua", доктор Комаровський пояснив батькам, коли не можна гуляти з дітьми на вулиці: "Свіже повітря сприяє"

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Знай.ua писав, Новий рік і його наслідки: Комаровський по поличках розібрав всі особливості свята, поради доктора можна записати