Касові апарати підуть у минуле? Українцям пояснили, як працюватиме податкова у 2021 році

Український парламент прийняв в цілому законопроєкт №4439-д для врегулювання питання введення обов'язкових касових апаратів для ФОП, який розробив профільний комітет. "За" проголосувало 319 народних депутатів.

Касовий апарат, фото: Unian
Касовий апарат, фото: Unian

До хоробрих воїнів, які чергують на постах у новорічну ніч, завітав вертеп з подарунками

Бійців привітали з новорічним святом та привезли їм подарунки. Навіть під час суворих армійських буднів має бути місце новорічному настрою та святу. Волонтери вирішили привітати бійців, які чергують на постах у Новорічну ніч, імпровізованим вертепом та різноманітними смаколиками.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Альпініст на самісінькому вершечку Евересту відмовився від сходження, щоб врятувати життя друга: "Стояв перед вибором"

24-річний ізраїльський альпініст Надав Бен-Йегуда, що знаходився в 300 метрах від вершини Евересту, відмовився від мрії підкорити найвищу вершину планети, щоб врятувати пораненого турецького альпініста.

Надав Бен-Йегуда, фото з соцмереж
Надав Бен-Йегуда, фото з соцмереж

Ані Лорак показала карликовому дідові свій глибокий виріз: "С*ксі красуня"

Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Російській Федерації, активно веде сторінку в соціальній мережі Instagram, де часто радує шанувальників новими фото і відео.Зараз вона виклала публікацію, у підписі до якої привітала своїх фанатів з наступаючим Новим роком.

Розгублена Джамала зізналася в недосконалості під Новий рік: "Добре це чи погано?"

Українська співачка Джамала, яка стала переможницею пісенного конкурсу Євробачення у 2016 році, відзвітувала про свій 2020 рік, який назвала дещо імпровізованим. Джамала на своїй сторінці в Інстаграмі опублікувала підбірку коротких відеороликів. На кадрах співачка позує зі своєю сім'єю - чоловіком та двома синами.

Джамала, instagram.com/jamalajaaa
Джамала, instagram.com/jamalajaaa

"Холостячка" Мішина і Еллерт зворушливо привітали українців: "Рік був непростим"

Українська акторка, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також всі знають за серіалом "Кріпосна", розмістила новорічну публікацію, в якій привітала шанувальників з наступаючим святом.

Ксенія Мішина і Олександр Еллерт, скріншот з відео
Ксенія Мішина і Олександр Еллерт, скріншот з відео

Донька онкохворої Заворотнюк показала худорлявість і заговорила про непросте життя: "Часом опускалися руки"

Анна Заворотнюк є 24-річною дочкою відомої російської актриси Анастасії Заворотнюк, яка протягом довгих місяців бореться з онкологією. Дівчина-активний користувач соціальної мережі Instagram, де вона частенько радує шанувальників новими фотографіями і Відео зі свого життя.

Чи допомагають вітаміни при Covid-19? Лікарі розвінчали популярний міф

У Всесвітній організації охорони здоров'я спростували той міф, що застосування препаратів з вітаміном D, С і цинку сприяє зміцненню імунітету проти коронавірусної хвороби COVID чи профілактиці захворювання.

Докор Ярно Хабіхт, скріншот відео
Докор Ярно Хабіхт, скріншот відео

З Новим роком бабака: в мережі порівняли "монологи під ялинку" всіх гарантів України

Журналісти порівняли новорічні привітання президентів України у різні роки Незалежності. Якщо слухати привітання гарантів України, з'ясується, кожен минулий рік для країни був непростим, а часто дуже складним. Але щороку нам вдавалося вистояти за словами гарантів.