Екс-учасниця реаліті "Холостяк-10" Оля Виноградова була помічницею скандальних нардепів Ігоря Мосійчука та Олега Ляшка.
Крім того, дівчина перебувала у відносинах зі скандальним учасником шоу "Холостячка" Андрієм Рибаком, і за словами дідуся з шостого випуску проекту від 27 листопада 2020 року, одночасно з Олександром Еллертом.

Але зараз Виноградова опублікувала нові знімки на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, на яких постала разом з 36-річним власником юридичної компанії і чоловіком, який теж намагався домогтися серця Ксенії Мішиної, Євгеном Ковтуненко.

"Не можу не виставити такий спектр наших емоцій. Хочу вам побажати, щоб ви в 2021 крокували саме з таким настроєм", — написала вона в підписі до публікації. Вона виклала цілих 12 знімків, з'єднаних в колажі, з кухні, де вони розважалися. І паралельно цьому, на пост-шоу стало відомо, що рибалка відновив стосунки з Аліною, яка чекала його після шоу.

"Помічниця депутата, юриста і гумориста😂", "Ви дуже красива пара, підходите один одному взагалі прям", "А ви разом, а то заплуталася. Один там інший тут", "Оля з усіма холостяками спить?",- написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, Андрій Рибак з "Холостячки" на всю країну заявив про почуття до Аліни, Мішина забута

Як повідомляв "Знай.ua", холостячка Мішина потрапила в "лапи" ошуканців: за чим Євген і Андрій прийшли на шоу, крім любові

Знай.ua писав, холостячка Мішина пройшла психологічний тест від колишньої Козловського: "Любити або бути коханою"