Видання The Sun повідомляє, що на 92-му році життя, 1 січня, в п'ятницю пішов з життя англійський актор Марк Іден.

"Він помер мирно, в лікарні, сьогодні вранці, 1 січня 2021 року. Марк деякий час жив з хворобою Альцгеймера, а в листопаді його госпіталізували", — зазначив його агент.

Марк Іден відомий за роллю Алана Бредлі в серіалі "Доктор Хто". Чоловік народився в 1928 році і його творча кар'єра тривала більше 50 років, що дозволило йому за цей час з'явитися в таких фільмах і серіалах, як "Святий", "кутова кімната", "прокляття темно-червоного вівтаря", "Професіонали", "Пуаро", "Катастрофа" і "Ісус з Назарету".

До цього стало відомо, що 16 грудня пішов з життя знаменитий британський актор і зірка "Суцільнометалевої оболонки" Маркус Д'аміко. Причиною його смерті стала пневмонія. А ось 82-річний Ентоні Хопкінс з "Мовчання ягнят" подав приклад, розповівши про 45 років тверезості.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

"І я вирішив:"я хочу жити". І раптово прийшло полегшення, і моє життя стало приголомшливим", - поділився Хопкінс.

Нагадаємо, пішов з життя зірка "Суцільнометалевої оболонки" і "Супермена". Він почав зніматися в 1980 році: Майкл "Миша" Толлівер в серіалі "міські історії", другий "Супермен", "Професіонали", "Дживс і Вустер", "Чисто англійське вбивство".

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "Мовчання ягнят" Ентоні Хопкінс подав приклад мільйонам чоловіків: вже 45 років.

Знай.ua писав, у Львові прощаються з істориком Ігорем Скочилясом: голос патріота обірвав коронавірус