Прес-секретар українського президента Володимира Зеленського Юлія Мендель вирішила не відставати від свого начальника. Юлія в компанії друзів звернулася до українців зі словами надії на добрий рік, а також побажала щоб в новому році багато залежало від людей, а не від обставин.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Юлії Мендель в мережі Instagram, яку вона підписала так: "З новим 2021 роком!".

Юлія Мендель, скріншот: Instagram
Юлія Мендель, скріншот: Instagram

"Давайте, щоб в новому році побільше залежало від нас з вами. Щоб було побільше добра, світла, щоб ми не скупилися на позитивні емоції один до одного. Щоб ми більше цінували те, що маємо, щоб у нас все виходило. З Новим роком, ура!", - заявила Юлія Мендель.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Можна помітити, що відео буквально за кілька годин після публікації зібрало кілька тисяч переглядів. А це говорить про те, що українці все таки стежать за тим, що робить президентський прес-секретар.

Володимир Зеленський, facebook.com/zelenskiy95
Володимир Зеленський, facebook.com/zelenskiy95

Також варто нагадати нашим читачам, що Володимир Зеленський звернувся до українців в перший день Нового 2021 року в мережі Facebook: "Вже 2021 рік. Рік нових надій і нових можливостей. А ми і цей рік починаємо з того, що вкрай важливо для кожної нормальної держави. Підкреслю, саме для нормальної держави, в якій ключовою цінністю є саме людина, а не політична чи олігархічна доцільність".

Раніше повідомляли, новорічне привітання Володимира Зеленського: де і коли дивитися звернення президента.

Як повідомляв Знай.uа, секретарка Зеленського Мендель заговорила про тяжкість долі: "Проти власної волі".

Знай.uа писав, помічниця Зеленського Мендель у блискучому "халаті" заговорила про вічне: "Запрошую додому".