У неділю 3-го січня погода в Україні залишатиметься доволі теплою і переважно сухою.

Про це розповіла на своїй сторінці у соціальній мережі "Фейсбук" синоптикиня Наталка Діденко.

Тепла погода продовжуватиме тішити українців і в неділю, 3-го числа.

На всій території України опадів не передбачається, проте буде вітряно. З температурними показниками +3+5 у центрі, +6+12 на Півдні і Закарпатті, 0+3 на Сході.

+3+5 варто очікувати від температури у Києві, опади у столиці також не очікуються.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Зображення Гідрометцентр
Зображення Гідрометцентр

Вітер також буде несуттєвим, що зробить перебування на свіжому повітрі ще комфортнішим. Одним словом, завтра буде ідеальний день перед майбутніми опадами і зниженнями температури - не проґавте можливість погуляти на вулиці.

"Що коротший прогноз погоди - то довші прогулянки на свіжому повітрі. Бо - ніяких небезпечних метеоявищ, хіба що тумани, серпанки та, на підмерзлу вночі землю, подекуди скромна ожеледиця.

Набираємося здоров'я, підкуповуємо потихеньку пшеницю, мак, родзинки, починаємо шукати серед кухонних полиць потрібну різдвяну макітру)". — радить Діденко своїй аудиторії на свята.

Нагадаємо, Прогноз на зиму 2020-2021 в Україні: синоптик попередив про -24 морозу та снігопади

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму.

Також портал Знай.uа писав, що зима в Україні в найближчі кілька років буде теплою і безсніжною, заморозки стануть справжньою рідкістю.