Пенсіонери, кадр з відео
Пенсіонери, кадр з відео

Захмарні пенсії суддів допекли українцям, довелося звертатися до Зеленського: "Самі собі встановили"

Від президента Володимира Зеленського вимагають обмежити розмір пенсій колишнім суддям у розмірі 10 прожиткових мінімумів — так само як і у решти громадян. Відповідний документ було розміщено на порталі електронних петицій до президента. Згідно з матеріалами ЗМІ, в Україні судді отримують пенсії у розмірі понад 51 тисячу гривень.

Громадський транспорт, кадр з відео
Громадський транспорт, кадр з відео

Йти пішки або чекати на маршрутку? Українцям розповіли, як зміняться ціни на проїзд у 2021 році

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Після січневого локдауну в Україні проїзд у транспорті може подорожчати майже у півтора рази. Про такі плани вже заявили деякі перевізники. Наприклад, в українській столиці транспортні компанії анонсували зростання цін з 8 до 12 гривень. Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських видань.

Челябінський метеорит, скріншот відео
Челябінський метеорит, скріншот відео

"Двійник" челябінського метеорита наближається до Землі: вчені попереджають про небезпеку

На початку 2021 року повз нашу планету пролетить кілька небесних тіл-астероїдів: один з них, дуже схожий на челябінський метеорит, отримав статус "потенційно небезпечного". Про це повідомляє британське видання Daily Express з посиланням на дані американського NASA.

Відділення ПриватБанку, фото Google
Відділення ПриватБанку, фото Google

ПриватБанк під виглядом "акції" виманював дані українця по телефону: "відключився і заблокував"

Державний "ПриватБанк" отримує все більше і більше скарг на обслуговування клієнтів. Відзначаються всі можливі обмежувальні дії з боку найбільшого банку країни. У четвер, 31 грудня, 2020 року на сайті Мінфіну з'явився новий негативний відгук від анонімного користувача.

Сергій Аксьонов, скріншот відео
Сергій Аксьонов, скріншот відео

Аксьонов злякався "бандерівців" і погрожує Україні втратою нових територій: "Крим не хотів"

Самопроголошений "глава" Криму, політик-колабораціоніст і представник окупаційної влади Сергій Аксьонов прокоментував смолоскипну ходу в Україні на день народження Степана Бандери. На думку кремлівської маріонетки, такі політичні погляди українців є причиною розпаду держави і повинні призвести до втрати нових територій. Відповідним постом він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.