Український психіатр, колишній політв'язень і дисидент Семен Глузман поділився думками щодо української політики та окремих президентів і чиновників. Своїми роздумами ,як він сказав "замість новорічного самообману" він поділився в Facebook.

"Я не хотів бути мучеником і жертвою. Як ніколи не хотів бути героєм. Бо знав: герої небезпечні, вони надто близькі до фанатиків. Я прожив дивне життя, і сьогодні, ще не закінчуючи її, як і раніше намагаюся чинити опір брехні і злу. Саме тому я категорично не хотів бути політиком. З жахом і гидливістю дивлячись на тих, хто з жаданням увійшов в цей безсумнівний гріх, я уникав і продовжую уникати спілкування з ними. На жаль, світ політики торкнувся багатьох з нас, колишніх табірників. Навіть тих, хто професійним політиком не став. Останній, недавній мій серцевий біль-публічне цілування руки Петра Порошенка моїм дуже близьким табірним другом, м'яким, теплим, інтелігентною людиною", - пише він.

Глузман зазначив, що анітрохи не шкодує про свою непряму участь в обох Майданах. Він був високим худим немолодим чоловіком інтелігентної професії, який в одній руці тримав портфель, а інший виколупував каміння з бруківки.

"Я щиро намагався допомогти Зеленському. Ризикуючи втратити повагу багатьох. Неодноразово публічно пропонував свою допомогу. Так, я пропонував себе, впевнено, щиро, не чекаючи вигоди. Це не було проявом гордині. Чи розумів я, що ризикую вступити в погано відмивається політичний бруд? Розуміти. І сьогодні розумію. Шкодую про небажання Зеленського знайти себе в цьому новому для нього ремеслі. Дивні, гіркі дні агонуючої держави. Попереду диктатура", - пише психіатр.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, Глузман розповів все про Порошенка і дав прогноз Зеленському.

Як повідомляв Знай.uа, перед Зеленським поставили завдання на 2021.

Також Знай.uа писав, що захмарні пенсії суддів допекли українцям, довелося звертатися до Зеленського.