На Надю Дорофєєву на Балі напали корова, що стрибає, та агресивна жаба.

Для Наді Дорофеєвої 2020 ознаменувався розпадом гурту "Время и Стекло", який і подарував співачці популярність попзірки. Зараз Надя пробує себе як сольна виконавиця і виступає під псевдонімом Dorofeeva.

Старт Dorofeeva був гучним - її дебютний трек "Gorit" увірвався у світовий чарт - сингл української співачки очолив топ-100 Apple Music та займав 1-е місце понад 2 тижні.

Однак, дебютна самостійна робота Наді зібрала досить неоднозначні відгуки. Шанувальники розділилися на два табори - одним оновлена ​​Дорофєєва сподобалася, інші ж дуже критично сприйняли її. А в мережі почали звинувачувати Надю Дорофєєву у плагіаті.

Щоб відпочити та відірватися від усього цього, Надя Дорофєєва разом з чоловіком Володимиром Дантесом і друзями відправилася на Балі.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Звідти зіркове сімейство тішить своїх шанувальників яскравими кадрами та веселими історіями з відпочинку.

Надя Дорофєєва та Дантес, фото Instagram
Надя Дорофєєва та Дантес, фото Instagram

Цього разу Дантес в Instagram розповів, як вони з Надею проводять час та поділився курйозною історією, яка трапилась під час їхньої поїздки на мопеді на мопеді з Кангу в Нуса Дуа, де вони насолодились заходом сонця.

На зворотному шляху їх застав проливний дощ. Пригальмувавши біля будинку, в якому вони поселились, Дантес показав Наді величезну жабу, яка сиділа на стежці.

"Втиснувшись у мене Надя ляскаючи мене по плечу і ногах пошепки кричала: "Газуй, газуй!" Жаби- чи не її фінтиш подумав я і поїхав далі. А праворуч паслася корова. - О, корова - міським тоном сказав я - Газуй, газуй! Вона стрибає на нас! - вже голосно кричала Надя", - розповів Дантес.

Свою веселу оповідь Дантес проілюстрував фото, на якому Надя облизує його.

Надя Дорофєєва та Дантес, фото Instagram
Надя Дорофєєва та Дантес, фото Instagram

Як повідомляв портал Знай.ua, перша сольна пісня Дорофєєвої увійшла у світовий топ-чарт

Також Знай.ua писав, Дорофєєва посміялася над російськими шоуменами